Панорами Карпат та вулички Ужгорода, смачна їжа та хороші вина, історії кохання та варіння у чані.
Дата туру: 18.03 — 19.03
Тривалість: 2 дні, 1 ніч
Ви відвідаєте: замок Сент Міклош, місто Мукачево та Ужгород, Ужгородський замок, термані води Косино та чани в Лумшорах
Вартість: 695 грн
Програма туру
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош) – Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 21:00).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Львів (повернення о 23:30).
У вартість туру входить
- проїзд комфортабельним автобусом єврокласу
- проживання
- супровід гіда-екскурсовода
- екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах
- страхування на час подорожі.
У вартість туру не входить
- вхідні квитки в туристичні об’єкти
- харчування
- дегустації меду і вина.
Вартість вхідних квитків
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва
- термальний басейн “Косино”: загальний – 280-315-350 грн, пенсіонери від 60 р. – 150 грн., учасники АТО та діти зростом до 150 см – безкоштовно, оренда шафки – 40 грн
- дегустація вин: 50 грн/особа, екскурсія без споживання вина 25 грн/особа
- відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн, діти до 120 см – безкоштовно
- Ужгородський замок: загальний - 35 грн, студентський – 25 грн, дитячий – 15 грн;
- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: загальний – 100 грн, діти до 12 років – 75 грн;
Проживання відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Поселення згідно Ваших побажань. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.
Харчування
- Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок
- Обід у 1-й день – відбувається у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат з капусти, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопля по-домашньому із гуляшем, компот, хліб. Вартість 75 грн/особа.
- Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 60 грн/особа.
- Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 40 грн/особа.
- Обід в 2-й день – відбувається в Ужгороді в ресторані готелю “Вілла Пі”. Пропоноване меню: салат “Овочеве асорті” (огірок, капуста, кріп), буддайська юшка (куряче м'ясо, овочі, гриби), чірке папрікаш (гуляш в сметанному соусі з паприкою), нокедлі (традиційні угорські галушки), хліб, компот. Вартість - 75 грн./особа.